I'm always overthinking

Hur är det möjligt att veckorna går så himla snabbt alltså. Man hinner ju knappt blinka så är det nästan en ny vecka. I måndags red jag min bästa lektion hittills med Chico, kul att det går framåt :) Igår kollade jag lite hoppning och servade häst åt Jenkan och fixade allt hos Klasen.
Idag fixade jag allt åt både Klasse och Olle och så red jag ut den ljusröda i skogen. Han börjar bli riktigt chill där och går att skritta på helt lång tygel till och med ;) Förberett mig på att det var sista turen tillsammans, så passade på att njuta lite extra.
Det blev en såndär skön stallning idag när man gör allt som man känner för och tittar inte på klockan alls. Tog visserligen ett bra tag att göra klart allt, men var så skönt att bara stå och mysa länge osv mellan alla måsten :)
 
 
På kvällen åkte jag, Lina och Flis skrillor på Heden. Första gången för i år och första på riktigt länge. Tror inte vi åkt alls dom senaste vintrarna känns det som. Fick inte ens lite ont i fötterna, så kan bara tacka Jejhey att hon lärt mig att "åka rätt". Nu behöver hon bara lära mig att stanna, åka baklänges och bli stabil, haha, och komma upp snabbt när man ramlar ;) Tyckte i alla fall det var mysigt att stå på skrillorna igen och hoppas vi kan dra ihop ett gäng snart så vi kan lira lite hockey också. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide