Neon fashion and glowstix

Veckan kunde ju inte slutat mycket bättre. Har idag ridit 3 stycken hästar, how lucky am I liksom :) Har haft Kotten, Chico och Klasse på min to do list.
Skulle först rida Klasse, vi hade tänkt fara ut och galoppera nu när det äntligen inte var så kallt. Men så hade den galningen blivit rädd och hopppat stillastående ur hagen och garanterat slått i sig. Åh, jag som sett fram emot att få brassa lite på molnet. Nåja, så det blev bara skritt, men Sara och Balance hängde på och då vart det ju genast lite trevligare :) 
Efter det switchade jag häst och hoppade upp på Kotten. Har aldrig ridit honom innan så det var spännande. Det var riktigt skoj och han var väldans skötsam så slapp käka snö som tur var, hehe.
Och sist, men inte minst red jag ut med Lonken. Det hade blivit så sjukt mörkt att det var just att man kunde se vart stigen var. Så han såg tigrar bakom varje träd och var lite mesig ;) Men fortfarande på hugget och pep på i vanlig ordning, han är så himla rolig.

Kotten, Klasse (+Nisses öron) och Chico. Stiligt gäng va? :)

Så nu har jag fått träna ordentligt på mitt omslut av överskänkeln och tycker jag lyckats riktigt bra också. Bara det att jag inte klarar av att hålla kvar så bra efter ett tag än, så bara att nöta på. Men älskar när man hittar exakt till som man vill att det ska vara. Måste dock skärpa till mig och räta upp mig, kommer på mig själv med att sitta som Quasimodo mest hela tiden ;)
 
Hur som helst så har det varit en lång, men fett nice dag. Ska avsluta den med en dusch, tacos och repris på lite X-Games. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide