It's not impossible

Började torsdagen med att fara runt stigen med Lonk, han hade redan tankarna på semester och chillmode var redan påslaget. Packade ihop lite åt Lo och grejade. Drog sen till Ersnäs med Vanja, Andreas och Lina för att lämna av Chico och Flux på bete. Det var ett gäng glada hästar vi lämnade där.

 
Hann sen bara komma hem till Gälli så var jag på rull igen. Körde till Tärka redan torsdagkväll för Carre ville så gärna dit så snabbt som möjligt, haha. Så ja, midsommar har spenderats i stugan med allt vad det innebär. Ätit massa god mat, hängt med släkt och bara chillat, skönt som attan :)


Idag fyller jag år, fast nu tänker jag sluta göra det, hoj. Haft en nice födelsedag. Fint väder och ridning. Drog till Bettan och fick låna hennes ena häst Jojje. Hade inge ridkläder med mig så fick låna ihop lite grejer också och köra lite halversstil, hehe. Red ut i Tärkaskogarna, vägarna och sen runt hela stugområdet. Det var så härligt att brassa på i skogen med en stabil herre, bara ta mantag och gasa, haha ;) Det var så himla längesen jag var i byn och red, måste varit tusen år sen med Amorina och då kunde man ju inte sådär bra ridvägar. 


Nu är jag hemma igen, ska jobba lite i veckan, göra lite viktiga saker och sen är det knappt en vecka kvar till Skåne, weho :) Har lite bilder från kameran, men orkar inte fixa klart dom nu, så slänger in dom så småningom ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide