I’ve got no control

Tog en sovis och bara chillade idag. Kändes wierd att bara som fördriva tiden och inte ha något speciellt att passa direkt. Stack tillslut till stallet och grejade
 
Red ut med Chico. Han betedde sig underligt på hela bortvägen, kollade bak och ville vända hela tiden. I trav och galopp var han pigg och det gick bra, men så fort jag bröt av och skrittade så gjorde han så. Men han var inte rädd eller nå .. Körde till bortanför banken och sen vände vi. Galopperade och då pep han flera gånger! Det har han inte gjort på superduperlänge, så det var en bra sak i alla fall, hehe. Han fick spurta på lite hemåt och var himla glad och taggad. Tror kanske han drev med mig i början för det verkade då inte vara nå fel på honom i alla fall ;) på.
 
For sen ut och jogga lite med Klas. Skrittade på småstigarna till att börja med och det gillade han. Mest för att det ju fanns värsta matbuffén inom räckhåll överallt, haha. Så ibland var han så fokuserad på att få tag i en gren eller annat att han inte tänkte på vart han satte fötterna och ibland bara gick han sina egna vägar för att få sig en smakbit. Haha, man blir ju road av honom i alla fall ;) Sen red vi ner till galoppsträckan och travade fram och tillbaka där. 
 
Red sen en snabbis på Sune. Han hade gått med på ridlägret, men det hade inte riktigt gått enligt plan. Så jag körde bara igenom lite lätt i ridhuset och han skötte sig bra. Han är så rolig, och ska bara hålla på pussas när man grejar med honom. Vet inte om han kunde det innan eller om jag råkat lära honom, haha, men det är det enda han vill göra nästan ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide