Now I’m dancing by myself

Geez, vad veckorna springer iväg snabbt just nu. Måndag bjöd på en tur i skogen med Kotten, det var ett tag sen sist .. Tror det var snö på backen då. Men i alla fall roligt att sitta på hans rygg igen. Han skötte sig duktigt, vart dock aningens skrajsen efter att ha hittat en gubbe mitt ute i buschen, haha.
Sen lektion med Lonken. Hade Anneli som vikarie och det passade oss bra. Fick som sist jobba på rätt bra, men denna gång fick jag i alla fall en bra feeling ändå. Mycket som jag ville piska mig själv över, blir less på att jag gör vissa fel även om jag vet att jag inte ska göra så. Men ändå en hel del saker som var rätt bra, så vi var nöjda :)

 
Tisdag vart första ridfria dagen på länge. Spenderade då lite tid till att fota alla hoppgrupper. Månader sen jag dammade av kameran sist, så det var välbehövligt och roligt med utefotning. Har bara lite dåligt med tid till redigering och skickning, men får ta itu med det eftersom.

 
Patsy har fått vila, för den rackarn har varit svullen i näsan. Halva överläppen och mulen har varit bautastora. Tror garra hon varit och muckat med en arg geting eller så. Hehe, lilla gummsan såg ut som en riktig tjomme ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide