Sun is shining and so are you

Finfina dagar nu. Verkar som att solen börjar hitta fram mer och mer. Bara värmen slås på lite också så blir det toppen. Haha, med betoning på lite för jag hatar värme egentligen och blir bara sur om det inte är lagom ;)
 
Igår red jag ut Chico med Emma och Chippy, runt stigen, i alla gångarter. Galet värre, men Emma fick köra med handbromsen så då gick det ju i ett lagomt snabbt tempo för att vara dom, hehe. Jag däremot släppte handbromsen lite, lättade på kontrollen och var lite wild and crazy. Båda hästarna vart övertaggade och det blev mestadels galopp, haha. Lonk studsade fram, försökte spurta och körde sidleds här och där. Tror han tyckte det var lattjo att få busa litegrann. Tror faktiskt vårat sällskap var lite impade över att vi kunde vara lite vilda också ;) Skuttade upp för banken igen bara för att det är så kul och premiärbadade fötterna i vattengraven. Åh, vad kul det vore om våra naturhinder hade varit lite bättre och helare, och ännu flera.
 
 
Idag har jag kört jobb hela dagen.
Sen drog jag ut med C på en skrittur i skogen. Tog med Emma och Chippan igen och premiärade på småstigarna. Är så himla mysigt att skritta runt där tycker jag :) Enda gången jag kan vara i skogen och toucha träd osv utan att flippa, är annars rädd för precis allt, haha. 
Blev att dra ut med Skrotis nu när hennes läpp börjat vara normal, heh. Kunde inte hålla mig så styrde runt småstigarna med henne också. Gullekärrgan som bara kör på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide