Take me to the rainbow

Nu bara springer dagarna iväg. Och har en del att se fram emot så då går det ännu fortare. 

Lördag var det stallpass halva dagen, ganska easy ändå. Hade hästisarna och tog ut Knas i skogen. Emma och Nobbe hängde på första biten, sen lämnade vi av dom och for och galoppera. Han var bäst i vanlig ordning :)


Idag hjälpte jag och lasta en häst på morgonen, så gjorde klart all marktjänst då. For sen och red med en pigg Patsy. Och efter det premiärkörde jag på hoppbanan med Lonk. Han var väldigt spänd och fundersam, trodde knappt det skulle gå att galoppera. Men efter lite trav och bommar så skuttade vi över en bock och körde på i galopp efter det. Han bara blev värsta ospänd så vi hoppade lite hinder. Lite bockar, två studs, en oxer och två räcken efter långsidan. Han vart lite busig och taggad emellanåt, men annars skötte han sig finemang :) Var skojsigt, men känns att han behöver lite semester nu. Bästa Lonk ❤️ Och det sprang till och med en islandshäst på ovalen medans vi red och det gick hur bra som helst. 

Snabbade mig sen och drog på bilbingo med Carre. Vann nada. Tänkte nu kanske kolla lite av nyaste säsongen av Orange Is the New Black :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide