As I am

Uteridardag med grabbarna. Började med Chico. Tog med oss Anneli och Nobbe en liten bit, sen vände dom. C vart lite skeptisk först, men det gick ändå bra att fortsätta själv. Körde alla gångarter och han var duktig :) Kunde galoppera på lite mera nu också och på galoppsträckan fick han trycka på lite med långa, stora språng. Det var så härligt att bara susa fram. Lydig häst! Även om det var en dag som han typ var rädd för sig själv så höll han sig ändå bra på mattan. 
 
 
Gjorde likadant med Klasse. Vi mötte faktiskt också en flock renar. Han bara kollade på dom och gick sen vidare, haha. Men sen den där grenen på stigen, den var rätt ful idag också. Han stannade bara en gång och kollade på den och sen gick han förbi, så mesta skräcken fick vi undan sist. Haha, men som sagt, normalt är överskattat ;) Nöjd kille som fick länga ut i galoppen på sträckan. Han försökte öka ännu mera och bängla på, men avslutade i alla fall lydigt :) Gick sen förbi småstallen för första gången och stannade hos Fanny och Amanda för en morotsbit. Duktiga Klas. 
 
Vart sen kvar i stallet resten av kvällen och pysslade på med allt möjligt. När jag insåg att jag redan var ganska efter i tidsplaneringen så ides jag inte passa någon tid alls utan bara körde på med allt och ingenting ;)
 
Imorgon blir det ett morgonpass med Klas. Haha, snacka om att vi kaosat med morgondagen, men nu verkar vi i alla fall lyckats göra upp en hållbar plan. Men som sagt, måste till stallet 7 och sen rida nästan direkt. Känns jättekonstigt att göra det, men vafan, måste man så måste man. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide