Beautiful scars on critical veins

Min söndag blev inte alls enligt plan. Blev väckt på morgonen och det var lite kaos i stallet, så bara att kliva upp och ta stallpass sådär sista minuten. Hade bara sovit 3 timmar så kunde inte förstå hur jag skulle klara hela dagen. Hade bra hjälpredor så det gick finemang ändå. Bara något död sen efteråt ;)
 
Hann däremellan också fota Ålle och Bertil när dom kursade. Red ut med Olle och det gick lika bra igen. Eller vi mötte faktiskt renarna och det var inte nice tyckte han, men vi kom förbi. Efter det var han lite mer på tårna och turbo, men inte alls så på och hetsig som han kan bli ibland. Klasse fick gå ett pass dressyr och det gick bra, hittade faktiskt lite mer knappar också.
 
 
Måndag och uteritt med Klas som var väldigt på och taggad. Fick verkligen rida hela vägen, haha. Han ville mest bara köra på full fart och tyckte allting bara var så himla lattjo. Mötte renarna med honom igen och när han såg dom först så stannade han och glodde och hela han skakade så tänkte att han blev rädd .. Men då plötsligt började han istället bestämt traska på mot dom helt nöjd. Dom sprang före oss på stigen och sen när dom hoppade ut i skogen igen blev han värsta besviken, haha.
 
Lektion med Chico också som vanligt. Det gick bra. Ställde lite högre krav och han blev lite sur när jag kom åt honom, men tyckte vi fick till det mesta rätt bra faktiskt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide