Erase me

Fredag och bara en häst, värsta lugnt. Red ut med Klas i skritt och trav på den nyplogade stigen. Sen gick vi in på banan och galopperade runt ett tag i lättsits. Han var hur fin som helst! Han är så rolig som inte rör en min när vi går förbi en traktor som skottar hage, men så såg han blåbärsris som plogats fram vid sidan av stigen och då fick han en hjärtattack typ, inte helt normal. Men vem vill ha en normal häst liksom? ;)
 
Filmkväll och kompishäng sen på kvällen och natten.
 
Haha, Chico är en lirare ;)
 
Tidig morgon, hade utsläpp. Fixade allt åt hästarna. For sen ut i skogen med Chico, Emma och Nobbe. Det var snöstorm, men vi är rätt härdade så störde inte oss desto mer. Min häst var snorkig och såg spöken här och där, men var ändå väldans skötsam :) 
Knoppade Balance lite snabbt och fotade sen två ekipage på klubbtävlingen. Minns inte ens sist jag bara fotade så lite på en klubbis. Men skönt att ha lite mindre att redigera, haha.
 
Red dressyr med Klasis och det gick bra, en hel del stunder med bra känsla. Synd bara att känslan sällan stämmer överens med hur det ser ut, haha. Fick lite bilder när kameran ändå var på plats och kan ju bara konstatera att det finns mycket att förbättra och mycket att träna på ;) Men har ju bara ridit nu i typ 2 månader, så räknas som nybbis tycker jag, så kanske inte ska vara för hård mot mig själv alltid, heh.
Blev en lång dag i stallet även om vi var snabba på vissa punkter. Standard att vara först dit och sisten hem nästan ..
 

Kommentarer
Postat av: Hannah S.

Ser riktigt bra ut! Sen liknar hästen sjukt mycket på en av mina gamla ponnyer också :D

Svar: Vad kul :) Kollade i ditt arkiv, tror jag känner igen den ponnyn faktiskt :)
Jessica Köhler

2015-03-10 @ 21:58:46
URL: http://hannahsj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide