I was trying to fly without leaving the ground

Helgen sprang förbi i racerfart. Gårdagen var rätt lugn, men lång i vanlig ordning. Var och fixade boxarna och maten i småstallen först och gjorde sen allt åt Klasse. Han fick en lugn dag med utskrittning. Fick med oss Emma och Nobbe som sällis :) Sen blev det en prommis med Silli och en longering med Chicis.

 
Idag började jag på samma sätt. Eller kom och gav lunch i Blancks stall och såg då att jag fått mockat redan. Och höpåsarna hade jag fyllt dubbelt dagen innan så allt var nästan klart. Gick till Chicas stall och hade fått mockat där också, haha, så behövde bara fixa krafften. Hade då gott om tid så mockade åt Nobbe och Klasse och gjorde klart allt dära. Hängde sen med till Emmas stall och borstade Lucky och Chippy och tog båda till ridhuset.
 
 
Klasis fick gå ett pass dressyr. Han var bra och fin, hittat många fler knappar nu. Och törs ta i lite mer och ställa lite krav ;) Kändes riktigt kul att det gick så bra.   Sen avslutades stalldagen med en promenad med Chica och Sillen.
 
Kollade sen en film med Flis och Evve och det var riktigt trevligt och mys. Tycker vi har filmkväll allt för sällan just nu. Alla är alltid så himla busy med diverse grejer ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide