Someone might tell you life is deadly

Blev en lång dag idag. Var i stallet halv åtta och började med att borsta Klas och tog sen ut han i ridhuset där vi dressade lite lätt. Tror inte morgonridning var min grej, kändes som att jag aldrig kom igång riktigt, haha ;)
Efteråt borstade jag han tills han torkade och sen fick han gå ut i hagen. Mockade och fixade allt klart åt honom. Hade ordnat med assistans så han blev omskött sen på eftermiddagen, phu. Thank god för hjälpsamma människor :) Speciellt när man har tvångstankar som jag, haha.
 
Laxen och jag låssas vara morgonpigga ;)
 
Gjorde klart transporten, hämtade Moa, bytte bil, tjorvade på och sen vid tolv bar det äntligen av mot Piteå. Åt på Max, tankade och hämtade sen upp ponnyn. Allt gick smidigt och enligt planen. Faktiskt bara andra gången jag körde transport och det var piece of cake ;) Gjorde ett snabbt pitstop i Töre, men sen var det raka vägen hem. Det var en riktigt trevlig roadtrip faktiskt. Installerade Danne, for och lämnade släpet (jag backade till och med!), tankade upp bilen och lämnade den. Men aa, nu är vi lite trötta, hehe. Gissar att det blir en rätt tidig dag imorgon också. Har tre hästar som ska ridas, lovat att göra iordning Nisse och sen fota Ålle. Men fotningen kan jag nog skjuta på till söndag istället, så slipper det bli tight ;)
 
Dannyboy, verkar vara en gossig kille :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide