Somewhere to run

Helgen var nice. Gjorde stallet snabbt på fredag, red ut med Chico osv. Sen hem för skulle ut och käka med lite släkt. Min moster, kusin och hennes barn har vart hos oss hela helgen. Har gått på marknaden, kollat film, chillat och allt sånt. 
 
 
På lördag fick jag tillbaka Klasis för en dag, haha. Så red ut med honom och han skötte sig som vanligt :) Sen red jag också ut med Kotten en sväng. Det gick lugnt och fint nästan hela vägen. När vi galoppade hemåt så hörde vi en skoter långt bort i fjärran, men det räckte för att väcka upp Kotten. Då fick han fart under galoscherna och ville inte trava, bara galoppera och vart värsta snärtig ;)
 
Söndag var det stallpass hela dagen. Ovanligt lättsamt faktiskt, så det var skönt.

 
Idag var det markarbete på lektion. Började med massa travbommar och det gick okej till en början, sen blev han sådär övertaggad, men avslutade med att få tillbaka han lugn och avspänd. Körde två bockar på volt, kunde rida både 2 och 3 språng emellan och C var jätteduktig. Han körde på sitt studsande och pipande emellan, men fick till det nice i alla fall :)
Sen avslutade vi med typ 5½:an i galopp. Svinakul tyckte Lonken som laddade som bara den. Han hoppade så långt att jag inte fattar hur han hann lyfta fötterna till andra hindret, haha. Sista språnget slappnade han av lite mer och sprången blev då normalare och mycket bättre. Han är ju sån lirare den där hästen, haha, man kan ju bara inte ogilla honom. Måste träna på att släppa kontrollen litegrann, men i slutet tyckte jag ändå att jag fick till allt lite bättre :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide