You are enough

Måndag var nice. Red ut med Klas runt stigen, det var inte roligaste underlaget för honom som inte ens har snösulor. Men i vanlig ordning skötte han sig finfint. 
Hade markarbete på lektion och Chico var övertaggad som vanligt, haha. Först var han rätt sansad och travade bommarna superfint. Sen när det lades till ett kryss höll han sig på mattan ett litet tag innan han spåra ;) Vi hade lite issues med att kunna trava mot bommarna, han skulle bara galoppera. Sen när vi väl kunde komma i trav blev det galopp över bommarna och lite andra blandade påhitt, haha. Egentligen skulle vi hoppat studs, men det hann vi aldrig med. Nåja, tillslut fick vi till det lugnt och fint och det var nog bra övning för Chico att måsta trava innan hindret ;)
 
 
I tisdags red jag först C i ridhuset. Han var superduperspänd till en början, men det släppte rätt fort och han vart istället superduperavspänd. Han var sjukt bra i alla gångarter och det var sååå kul att rida. Red kanske en halvtimme, men hade lätt kunnat fortsätta glida runt ett par timmar till för han var så fin ;) Fick det också filmat litegrann och det var kul att se, mycket man känner som inte ens syns osv. Faktiskt nöjd och det är riktigt ovanligt för att vara mig. Brukar alltid bli deprimerad efter att sett mig själv på film/bild, haha ;) Men med tanke på hur det såg ut och kändes den där första gången jag red han efter uppehållet så är det ett gigantiskt kliv i rätt riktning nu :)
Red också dressyr med Klasse. Det gick inte riktigt som jag ville. Har haft sån superkänsla dom senaste gångerna och nu var det inte riktigt samma. Blev lite bättre mot slutet och fanns en del braigare stunder, men överlag var det ganska dåligt. Eller ja, ryttaren var dålig ;) Men han är lite svår, så vi kämpar på så gott det går i alla fall. Fick även det filmat och det gjorde mig deprimerad däremot, haha, men kunde faktiskt hitta positiva saker på filmen också.
 
 
Idag har jag dammat av kameran litegrann, men inte hunnit kolla resultatet så får se sen när jag har tid om det blev nå nice. Såg åtminstone en i kameran som jag gillade, hoppas den duger på datorn också :)
Red ut med Klasis. Blev bara skritt och trav för vettetusan hur det där underlaget är. Och ja, det gick ju kanoners förstås. Såg också en ren, men den missade Klas helt och hållet, haha. Hade vart kul och se vad han sagt om den ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide