For every dreamer

Blev inte lika lång sovmorgon som planerat, men vad gör det dagar som denna. Gjorde upp en plan redan innan jag for till stallet att jag skulle vara riktigt effektiv. Mockade tre boxar på ca 20 minuter, för att vara mig så var det ju nästan rekord ;) Hade 4½ hästar idag, så var bara att ha tempo.
 
Började med att longera Wilma. Till en början var det inte så mycket att hänga i julgranen, haha, men vi körde på och sen i slutet började hon jobba lite mer som jag ville. Blev lite tuffare än tänkt, men vi var tvugna att ta itu med allt ;) 

 
Sen var det Chicos tur för ett dressyrpass i ridhuset. Trodde han skulle vara lite craycray med tanke på att han vilat i tre dagar för att han kännits trött och med tanke på hur han betedde sig i hagen igår, haha. Men han hade vilat sig i form och var inte alls vild utan bara lagom. I början var han lite ofokuserad, men det var det enda och det släppte snabbt och han var så himla bra. Gjorde lite skänkelvikningar och stora och små volter i alla gångarter, testade på lite förvänd galopp. Hoj vad bra han var, snacka om att ligga på plus nu :)
 
Nobbe blev näste man på tur. Blev lite dressyr inne med honom också. Jobbade på det hans matte önskat och han gjorde det så bra. Vi bara körde på och han skötte sig finemang. Var ju bara tvungen att testa byta galopp en gång och det var awesome känsla på dressyrhästen. Det är som kul omväxling att rida en så fin dressyrpålle då och då, det är som vissa grejer det är lite skillnad på :)


Avslutade med att rasta PS i skogen igen. Idag var hon bäst. Inte alls så tossig som igår utan rätt avspänd faktiskt, skönt och fick himla skön feeling nu. Tog Abborr hem med henne också och det är ju för nice att kunna hålla trav eller galopp hur långt som helst utan skarpa kurvor och massa nedförsbackar. Speciellt nu när galoppsträckan är så himla kass.
 
Efter allt det grejade jag på med allt möjligt som vanligt och pussades såklart med Klasi också. Var nästan sist kvar i stallet igen, hehe, standard ;) Stallpass imorgon, så ska sova nu på direkten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide