See you again

Måndag igen. Chico Lonken skulle ta det lugnt nu när han tävlat i tre dagar. Borstade ute i hagen, vårkänslor deluxe. Gick sen till banan och linade honom. Min magkänsla sa att jag skulle stänga grinden, men vart lat och tänkte att det ju gick bra sist. Hehe och tji fick jag .. Han drog nå bus och jag hade solen rakt i ögonen just då så såg inte vad han gjorde. Jag flög som en vante och tappade linan och Chico kutade hem nöjd över sin bragd ;) Var bara att hämta honom och börja om. Då gick det enligt plan, haha. Han fortsatte busa lite, men så länge 
man ser vad han gör hinner man ju parera och sätta tyngden på rätt ställe ;) Och sen när vi gick hem över stallplan var han så avspänd och hade huvudet i backen nästan. Annars är han oftast tre meter hög i nacken när vi går där.
 
Fick sen rida ridskolehäst på lektionen. Blev Sune igen. Var lite sugen att testa lite annat, men Sunis är fin så man tackar ju inte nej till honom heller. Vi hade hoppning och körde blixten. Typiskt, just det jag ville vara med på med Chico. Framridningen gick okej. Märks dock att han lyckats lura sina ryttare lite att dra i vänstertygeln, fick lite kramp i vänsterarmen och det har jag inte fått när bara jag ridit honom ;) Sen hoppade vi igenom lilla banan med bara kryss och det gick bra. Sen blev det räcken och oxer och min tanke var att inte ratta för mycket som jag vet att jag gjorde på C sist och då blev det halvers. Haha, men det blev nog lite väl fritt för Sunis som hoppade var som helst och när som helst och med rätt hög hastighet ;) Så nästa runda höjdes lite och så red jag mer, men fortsatte ha galopp och då blev det helt perfekt. Superdupernöjd! Fina, fina Sune :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide