Show them your true colors

Den här måndagen vart ganska lång, men ändå bra. Småjobbat lite i stallet till och från. Sen marktjänstat åt Nobbe, Chico, Patsy och Knasen. Lo hade lyckats få på sig joppar idag, så hon for och red med en av hästarna. Haft båda hästarna i typ en vecka själv och fått glassa runt med dom och det är alltid lika trist när chefen är tillbaka, haha, missförstå mig rätt ;)

 
Red lite lugnt med Nobbe på hoppbanan och han var duktig och skötsam. Patsy fick rida ut och hon var så bra och rolig. Sen markarbete på lektion med Lonkis. Önskade M:et, men vi var så få så blev bara blixten, men det vart ju typ lika bra ändå. Han kändes aningens lite trött redan från början, han var i alla fall himla lugn för att vara han. Hoppade fram på en åtta, gick fint, fast inte det enklaste att påverka vilken galopp man skulle landa i, haha. Sen hoppade vi banan och det gick finemang. Blev en helt ny känsla och ridning idag för alltid annars när vi hoppat är han ju så överspeedad och studsar mest fram. Men idag galopperade han på jämnt och fint, men hängde sig på lite framåt så jag fick rida mera till handen och få han på bakdelen. Men det var nyttigt och det blev riktigt bra i alla fall. Skönt att han är lite chillare ibland så man hinner med att tänka och känna lite mer, haha. Fina Lonken!
 
Phu, nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket och om jag orkar hålla ögonen öppna så blir det nog kanske lite Netflix. Har ett jobbigt möte imorgon på fm, så måste vara i form tills dess, hehe. Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide