The edge of tonight

Hoppade med Chico en lördag. Det var klubbtävling i hoppning under den helgen så det stod frambyggt en hel tävlingsbana i ridhuset. Sist jag red han när det var tävlingsfixat så var han superduperspänd och nu var han helt chill. Haha, eller ja, han var inte tittig och rädd i alla fall, men han var långt ifrån chill. Så jäkla taggad har han nog aldrig varit förut. Alla hinder var på 50 cm, så hoppade fram lite på några och sen testade vi rida hela banan. Har aldrig tidigare hoppat bana med honom, så var inte ens säker på att vi skulle hinna pricka alla hinder ;)
Men det gick hur bra som helst och vi klarade det helt felfritt. Sen var det inte alls snyggt, lite av och på och vi var lite här och där, haha, men det gör inte så mycket. Chico var så glad och studsade och pep och då blir man ju själv glad.
 
Fotade i princip bara i början på det låga, sen filmade vi resten. Haha, han var så turbo och tog i lite väl ibland ;)
 
Sen höjde vi några stycken och körde typ lite mer än halva banan. Hindrena låg väl då kring 65-80. Vi fortsatte vara felfria, men fick liksom inte riktigt till snyggheten, hehe. C var värsta kvick i benen, så även när det blev lite knas så firrade han det. Sist så var han inte alls lika snabb, då var han rätt klumpig, haha. Han är ingen superstar på hoppning och inte bäst på att taxera och tillsammans är vi inte heller nå superstars, men fett kul har vi det. Avslutade i alla fall med 2-3 helt perfekta språng, så överdrivet nöjd med det :)
Kanske vi törs vara med på nästa klubbtävling. Fast vi hade kanske behövt träna lite till så det kanske inte ser så himla illa ut, haha. Men en vacker dag kanske ;)
 

Här är en av dom sista sprången, ni ser ju bara hur fin han var :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide